Pronađite vaše čelične naplatke prema vozilu

Kako bi vaše vozilo opremio što povoljnije, GumeLider vam na raspolaganje stavlja širok izbor čeličnih naplataka po povoljnim cijenama koje je pažljivo odabrala naša ekipa.

Kako bismo pojednostavili vašu narudžbu, birač vam omogućava da mirno obavite kupnju. Ovaj intuitivan alat je osmišljen kako bi bili sigurni da birate naplatke kompatibilne sa svojim vozilom, a vi ćete izbjeći krivi odabir. Dovoljno vam je da označite marku i model vaše vozila kao i željeni promjer naplatka.

Naručite svoje naplatke od lima po cijeni s popustom

Puno vozača naručuje čelične naplatke kako bi napravili paket za zimu (naplatci + zimske gume) tako da ne moraju skidati gume sa naplataka tijekom zime. Pošto su naplatci od lima čvrsti i teži od aluminijskih naplataka, oni su idelalni za maksimalno prianjanje sa zimskim gumama.

Zahvaljujući našem onlajn konfiguratoru, samo unesite mrku i model svog vozila i vidjeti ćete sve kompatibilne naplatke. Ako želite znati više od čeličnim naplatcima, možete se obratiti na naš vodič za naplatke.

Zapamtite, kod montaže vašeg kotača, važno je misliti na zatezanje križastih vijaka, a za dodatne pojedinosti slobodno pročitajte članak kako naviti naplatak.

Za montažu po pravilima, treba rabiti dinamometrijski ključ i sljedeće zatezne spojeve:

LiveChat
Whatsapp Messenger