Pretraga po vozilu

Veličina guma prema automobilu

Da bismo vam pomogli napraviti najbolji izbor prilikom narudžbe guma, molimo odaberite marku vašeg vozila s popisa koji vam je dostupan u nastavku.

Ovaj korak će nam omogućiti da lakše identificiramo gume i dimenzije koje odgovaraju vašem vozilu. Imamo gume za sve marke vozila, stoga ćete uvijek pronaći gumu koja odgovara vašim potrebama, i to po neusporedivim cijenama.

Koja je veličina mojih automobilskih guma?

Njabolji način za saznavanje ili provjeru dimenzije guma za naručiti za vaše vozilo je da se obratite na oznake o širini, visini i promjeru koje se nalaze sa strane vaše gume.

Ako nemate vozilo pri ruci, možete rabiti naš onlajn konfigurator kako biste dobili popis dimenzija guma kompatibilnih s vašim vozilom. Jednostavno, jasno i djelotvorno, ako nemate puno poznavanja, ta pretraga će vam omogućiti da pronađete gume koje trebaju za vaše vozilo u nekoliko klikova.

Savjet: što najviše može učiniti najmanje, sasvim je moguće montirati gume na vaše vozilo s indeksima opterećenja ili brzinom većom od prvobitno ugrađenih.

Za zimske gume: moguće je odabrati za jedno slovo manji indeks brzine od onoga probitno ugrađenog za ljeto ili za 4 godišnja doba. Možete pronaći sve informacije o indeksu opterećenja i brzine u našem vodiču.

LiveChat
Whatsapp Messenger